Bij Mixing Cultures, toegankelijk via https://mixing-cultures.com/, is een van onze belangrijkste prioriteiten de privacy van onze bezoekers. Dit Privacybeleid-document bevat soorten informatie die door Mixing Cultures worden verzameld en vastgelegd en hoe we deze gebruiken. Als u nog vragen heeft of meer informatie wenst over ons privacybeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dit privacybeleid is alleen van toepassing op onze online activiteiten en is geldig voor bezoekers van onze website met betrekking tot de informatie die zij hebben gedeeld en/of verzameld in Mixing Cultures. Dit beleid is niet van toepassing op informatie die offline of via andere kanalen dan deze website wordt verzameld. Ons privacybeleid is gemaakt met behulp van de gratis generator voor privacybeleid . Laatst bijgewerkt: 31-12-2021.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met ons privacybeleid en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Informatie die we verzamelen

De persoonlijke informatie die u wordt gevraagd te verstrekken, en de redenen waarom u wordt gevraagd om deze te verstrekken, zullen u duidelijk worden gemaakt op het moment dat wij u vragen om uw persoonlijke informatie te verstrekken. Als u rechtstreeks of via een contactformulier contact met ons opneemt, kunnen we aanvullende informatie over u ontvangen, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, de inhoud van het bericht en/of bijlagen die u ons stuurt, en alle andere informatie die u kiest voorzien. Wanneer u zich registreert voor een Account, kunnen we om uw contactgegevens vragen, inclusief items zoals naam, bedrijfsnaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Wanneer u een product in onze online winkel koopt, kunnen we om uw contactgegevens vragen, inclusief items zoals naam, bedrijfsnaam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres, verzendadres, bankrekening- en creditcardnummers.

Wij gebruiken Mailchimp om uw e-mailadres op te slaan. Voordat u zich abonneert, is een dubbele opt-in vereist. U kunt zich afmelden voor het verzamelen van uw gegevens door u af te melden (wij zullen uw gegevens verwijderen) en contact op te nemen via de instructies op hun privacypagina.

Wanneer bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent string om spamopsporing te helpen.

Opmerkingen : een geanonimiseerde string die is gemaakt op basis van uw e-mailadres (ook wel hash genoemd) kan aan de Gravatar-service worden verstrekt om te zien of u deze gebruikt. Het privacybeleid van de Gravatar-service is hier beschikbaar: https://automattic.com/privacy/. Na goedkeuring van je reactie is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media : Als u afbeeldingen naar de website uploadt, moet u voorkomen dat u afbeeldingen uploadt met ingesloten locatiegegevens (EXIF GPS). Bezoekers van de website kunnen eventuele locatiegegevens downloaden en extraheren uit afbeeldingen op de website.

Analytics : We gebruiken Google Analytics om informatie vast te leggen over de pagina’s die een gebruiker heeft gezien, bijvoorbeeld de URL van de pagina, het tijdstip, een gebruikt apparaat, enz. De informatie die we verzamelen wordt geanonimiseerd en voor analyse naar Google Analytics gestuurd. Google Analytics gebruikt voornamelijk first-party cookies om te rapporteren over bezoekersinteracties op deze website. Gebruikers kunnen cookies uitschakelen of individuele cookies verwijderen. Bovendien ondersteunt Google Analytics een optionele browser-add-on die – eenmaal geïnstalleerd en ingeschakeld – meting door Google Analytics uitschakelt voor elke site die een gebruiker bezoekt. Houd er rekening mee dat deze add-on alleen Google Analytics-metingen uitschakelt. Google Analytics verzamelt ook IP-adressen (Internet Protocol) om de veiligheid van de service te bieden en te beschermen en om website-eigenaren een idee te geven van het land, de staat of de stad in de wereld waar hun gebruikers vandaan komen (ook bekend als “IP-geolocatie”) .

Ingesloten inhoud van andere websites

Artikelen op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld youtube, Pinterest, wordpress.org, etc.).

Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker de andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Hoe wij uw informatie gebruiken

We gebruiken de informatie die we verzamelen op verschillende manieren, waaronder om:

  • Onze website aanbieden, beheren en onderhouden
  • Onze website verbeteren, personaliseren en uitbreiden
  • Begrijpen en analyseren hoe u onze website gebruikt
  • Nieuwe producten, services, functies en functionaliteit ontwikkelen
  • Met u communiceren, hetzij rechtstreeks, hetzij via een van onze partners, ook voor klantenservice, om u updates en andere informatie met betrekking tot de website te verstrekken, en voor marketing- en promotiedoeleinden
  • Stuur je e-mails
  • Vind en voorkom fraude

Logboek bestanden

Mixing Cultures volgt een standaardprocedure voor het gebruik van logbestanden. Deze bestanden registreren bezoekers wanneer ze websites bezoeken. Alle hostingbedrijven doen dit en maken deel uit van de analyses van hostingdiensten. De informatie die door logbestanden wordt verzameld, omvat internetprotocol- (IP) -adressen, browsertype, internetprovider (ISP), datum- en tijdstempel, verwijzende / afsluitende pagina’s en mogelijk het aantal klikken. Deze zijn niet gekoppeld aan informatie die persoonlijk identificeerbaar is. Het doel van de informatie is om trends te analyseren, de site te beheren, de bewegingen van gebruikers op de website te volgen en demografische informatie te verzamelen.

Cookies en webbakens

Net als elke andere website maakt Mixing Cultures gebruik van ‘cookies’. Deze cookies worden gebruikt om informatie op te slaan, waaronder de voorkeuren van bezoekers, en de pagina’s op de website die de bezoeker heeft bezocht of bezocht. De informatie wordt gebruikt om de gebruikerservaring te optimaliseren door de inhoud van onze webpagina’s aan te passen op basis van het browsertype van bezoekers en/of andere informatie.

Lees voor meer algemene informatie over cookies het artikel “Cookies” van de Privacy Policy Generator .

Onze advertentiepartners

Sommige adverteerders op onze site kunnen cookies en webbakens gebruiken. Onze advertentiepartners staan hieronder vermeld. Elk van onze advertentiepartners heeft zijn eigen privacybeleid voor zijn beleid met betrekking tot gebruikersgegevens. Om de toegang te vergemakkelijken, hebben we een hyperlink naar hun privacybeleid hieronder opgenomen.

Privacybeleid voor advertentiepartners

U kunt deze lijst raadplegen om het privacybeleid van elk van de advertentiepartners van Mixing Cultures te vinden.

Advertentieservers of advertentienetwerken van derden gebruiken technologieën zoals cookies, JavaScript of webbakens die worden gebruikt in hun respectievelijke advertenties en links die verschijnen op Mixing Cultures, die rechtstreeks naar de browser van de gebruikers worden verzonden. Ze ontvangen automatisch uw IP-adres wanneer dit gebeurt. Deze technologieën worden gebruikt om de effectiviteit van hun advertentiecampagnes te meten en/of om de advertentie-inhoud die u ziet op websites die u bezoekt te personaliseren.

Merk op dat Mixing Cultures geen toegang heeft tot of controle heeft over deze cookies die worden gebruikt door externe adverteerders.

Privacybeleid van derden

Het privacybeleid van Mixing Cultures is niet van toepassing op andere adverteerders of websites. Daarom adviseren we u om het respectieve privacybeleid van deze externe advertentieservers te raadplegen voor meer gedetailleerde informatie. Het kan hun praktijken en instructies bevatten over hoe u zich kunt afmelden voor bepaalde opties.

U kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen via uw individuele browseropties. Voor meer gedetailleerde informatie over cookiebeheer met specifieke webbrowsers, kunt u deze vinden op de respectievelijke websites van de browsers.

CCPA-privacyrechten (verkoop mijn persoonlijke gegevens niet)

Onder de CCPA hebben consumenten in Californië onder meer het recht om:

  • Verzoek dat een bedrijf dat de persoonlijke gegevens van een consument verzamelt, de categorieën en specifieke stukjes persoonlijke gegevens openbaar maakt die een bedrijf over consumenten heeft verzameld.
  • Verzoek dat een bedrijf alle persoonlijke gegevens over de consument verwijdert die een bedrijf heeft verzameld.
  • Verzoek dat een bedrijf dat de persoonlijke gegevens van een consument verkoopt, niet de persoonlijke gegevens van de consument verkoopt.

Als u een verzoek doet, hebben we een maand om op u te reageren. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op.

AVG-gegevensbeschermingsrechten

We willen ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent van al uw gegevensbeschermingsrechten. Elke gebruiker heeft recht op het volgende:

  • Het recht op inzage – U heeft het recht om kopieën van uw persoonsgegevens op te vragen. Voor deze service kunnen wij u een kleine vergoeding vragen.
  • Het recht op rectificatie – U hebt het recht om te verzoeken dat we alle informatie corrigeren waarvan u denkt dat deze onjuist is. U hebt ook het recht om ons te verzoeken de informatie aan te vullen waarvan u denkt dat deze onvolledig is.
  • Het recht op gegevenswissing – U hebt het recht om onder bepaalde voorwaarden te verzoeken dat wij uw persoonsgegevens wissen.
  • Het recht om de verwerking te beperken – U hebt het recht om onder bepaalde voorwaarden te verzoeken dat wij de verwerking van uw persoonsgegevens beperken.
  • Het recht om bezwaar te maken tegen verwerking – U heeft het recht om onder bepaalde voorwaarden bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens.
  • Het recht op gegevensoverdraagbaarheid – U hebt het recht om onder bepaalde voorwaarden te verzoeken dat wij de door ons verzamelde gegevens overdragen aan een andere organisatie, of rechtstreeks aan u.

Als u een verzoek doet, hebben we een maand om op u te reageren. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op.

Hoe lang we uw gegevens bewaren

Als je een reactie achterlaat, worden de reactie en de bijbehorende metadata voor onbepaalde tijd bewaard. Dit is zodat we eventuele vervolgopmerkingen automatisch kunnen herkennen en goedkeuren in plaats van ze in een moderatiewachtrij te houden.

Voor gebruikers die zich registreren op onze website (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofielen. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke gegevens op elk moment zien, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Websitebeheerders kunnen die informatie ook zien en bewerken.

Analytics-gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard.

Bescherming van persoonsgegevens

We gebruiken redelijke en passende fysieke, elektronische en administratieve veiligheidsmaatregelen om persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, misbruik en ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging en vernietiging, rekening houdend met de aard van de persoonlijke gegevens en de risico’s die gepaard gaan met het verwerken van die informatie.

Met wie we uw gegevens delen

  • Serviceproviders, sitehosting, onderhoud, gegevensanalyse, IT-services, e-mailbezorgservices, betalingsverwerking, marketing, analyse en handhaving van onze Servicevoorwaardenovereenkomst en andere overeenkomsten.
  • Derden die wij nodig of gepast achten, op elke manier die is toegestaan onder de toepasselijke wetgeving, inclusief wetten buiten uw land van verblijf.
  • Andere gebruikers van de site om u te identificeren aan iedereen aan wie u berichten stuurt of opmerkingen maakt via de Services;
  • Personen of entiteiten met wie u ermee instemt dat uw Persoonsgegevens worden gedeeld;
  • Derden om schade aan onze eigendommen (materiële en immateriële) te voorkomen, om veiligheidsredenen, of om aan ons verschuldigde bedragen te innen

Dit doen wij om:

  • voldoen aan juridische procedures;
  • reageren op verzoeken van openbare en overheidsinstanties, inclusief openbare en overheidsinstanties buiten uw land van verblijf;
  • onze Servicevoorwaardenovereenkomst en andere overeenkomsten afdwingen;
  • onze activiteiten beschermen;
  • onze rechten, privacy, veiligheid of eigendommen en/of die van onze gelieerde ondernemingen, u of anderen te beschermen;
  • en ons in staat stellen om beschikbare rechtsmiddelen na te streven of de schade die we kunnen lijden te beperken.

We zullen uw Persoonsgegevens nooit verkopen, verhuren of leasen aan een derde partij.

Waar we uw gegevens naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen worden gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectieservice.

Informatie voor kinderen

Een ander onderdeel van onze prioriteit is het toevoegen van bescherming voor kinderen tijdens het gebruik van internet. We moedigen ouders en voogden aan om hun online activiteiten te observeren, eraan deel te nemen en/of te volgen en te begeleiden.

Mixing Cultures verzamelt niet bewust persoonlijke identificeerbare informatie van kinderen jonger dan 13 jaar. Als u denkt dat uw kind dit soort informatie op onze website heeft verstrekt, raden we u ten zeerste aan om onmiddellijk contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om dergelijke informatie onmiddellijk uit onze administratie te verwijderen.

Extra informatie

We bewaren uw persoonsgegevens voor de periode die nodig is om de in dit privacybeleid uiteengezette doeleinden te bereiken, tenzij een langere bewaartermijn wettelijk vereist of toegestaan is.

We kunnen dit privacybeleid op elk moment wijzigen. De meest recente versie van het privacybeleid wordt aangegeven door de datum “Laatst bijgewerkt” bovenaan het privacybeleid. Alle wijzigingen zijn onmiddellijk van kracht na publicatie. Lees dit privacybeleid regelmatig door om op de hoogte te blijven van wijzigingen die van invloed kunnen zijn op u. Als u deze website blijft gebruiken, betekent dit dat u ermee instemt om gebonden te zijn aan dit privacybeleid.

Close

Mixing Cultures

Travel blog: Inspire, explore & discover

© Copyright 2022 Mixing Cultures. Alle rechten voorbehouden.
Close
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]